Udendørs-aktiviteter

Aarhus byder selvfølgelig også på mange udendørsaktiviteter. Du kan stort set dyrke eller afprøve alle former for sport. Selvom du ikke er medlem af en sportsklub er kan man typisk prøve at være med.

Aarhus Culture Walk byvandring

Hvis du gerne opleve Aarhus udendørs, så er det helt oplagt at overveje en byvandring, hvor du på en cirka 2 timer lang tur kommer til at opleve byens historie og spændende steder til bens.

Det giver virkelig en god mulighed for at suge til sig at Aarhus lange og spændende historie. Aarhus Culture Walk koster helt ned til 120 kroner, så det burde i hvert fald ikke være prisen der afskrækker i betragtning af at man får en to timers lang oplevelse af Aarhus for pengene.

Ballonflyvning over Aarhus

Du kan også vælge at få det helt store overblik over byen ved at tage på ballonflyvning over Aarhus. Det er virkelig en oplevelse for livet, hvor du kan flyve over byen i en time, hvor du ser den smukke solnedgang over byen.

Hvis du mangler gaven til personen der ikke mangler noget, hvorfor så ikke give en oplevelse for livet? En ballonflyvning giver minder, som du kan dele med den du holder af for livet.