Indendørs aktiviteter

I en stor by som Aarhus kan du altid finde et væld af spændende indendørsaktiviteter – næsten uanset hvad du er til. Af de mere populære indendørsaktiviteter i Aarhus kan nævnes indendørs minigolf, men også lasergames tiltrækker mange, eller hvis man er til mere fordybning: brætspilscafe.

Brætspilscafe Århus

Et godt eksempel hvis du er til et hyggeligt brætspil er Aarhus Brætspilscafe, hvor du kan spille så længe du har lyst for kun 30 kroner. Cafeerne kan finde i Vestergade og Fredensgade.

Man kan reservere tid på begge brætspilscafeer, men dog ikke kun til 2 personer. Så anbefales det, at man bare møder op, og så vil der oftest alligevel være plads.

Indendørs minigolf i Aarhus

Minigolf er et hyggeligt lille spil, hvor man kan dyste mod familie og venner. Blandt andre steder kan du spille indendørs minigolf i Aarhus ovenpå Bruuns Galleri. Charmen ved minigolf i forhold til for eksempelvis almindelig golf er, at alle kan være med.

Det kræver ingen forudsætninger at spille med i en runde minigolf og typisk er der ikke alt for mange huller. Derfor behøver det ikke at vare for lang tid.

Få pulsen i vejret med lasergames

Hvis der virkelig skal være sjov i gaden, så kan det anbefales at afprøve lasergames. Der finde en del forskellige steder, hvor man kan afprøve lasergames i Aarhus.

Laser games – eller som det også tit kaldes laser tag – er et spil, hvor man skyder med våben, der affyrer infrarøde stråler. Alle spillere har en særlig vest, der kan registrere hvis andre spillere har ramt plet.

Så løber man ellers rundt i en bane og forsøger at skyde hinanden. Man kan se det som en variation af det velkendte paintball game, hvor man i stedet skyder med små kugler med maling. Laser games er den mest publikumsvenlige og børnevenlige aktivitet, idet det godt kan gøre ondt at blive ramt af en paintgun kugle.

Den klare anbefaling herfra er at afprøve lasergames i Aarhus. Især hvis man ikke har prøvet det før. Søg online på lasertag eller lasergame Aarhus. Så kan du bestille en tid online.